Inapoi sus
Gradina Zoologica din Praga
Praga pentru copii
esti aici : City break Praga // Praga pentru copii

Praga pentru copii

 

Aceasta sectiune se adreseaza in principal familiilor cu copii, dar ne-ar placea sa credem ca sfaturile vor putea fi folosite de oricine. Am ales locurile unde va puteti distra la orice varsta, mai ales cand va simtiti tanar si cu dorinta de a explora locuri noi si fabuloase, asa cum e Praga.

Unele dintre parcurile si locurile de distratie sugerate sunt putin mai departe de centru, dar tineti cont ca sistemul de transport public in Praga este foarte eficient si e destul de ieftin, astfel ca veti ajunge acolo foarte repede iar distractia de care veti avea parte va merita drumul facut.

Sa incepem cu Gradina Zoologica din Praga. Se spune ca este una dintre cele mai frumoase gradini zoologice din Europa si ii va tine cu usurinta ocupati pe copiii dumneavoastra, pe parcursul intregii zile. Gradina Zoologica se straduieste sa ramana un loc interesant pentru toata lumea si daca va faceti timp sa va organizati bine excursia, va deveni o experienta de neuitat.

Locul pe care copiii dumneavoastra il vor indragi cu siguranta este Zona pentru Copii si Gradina Zoologica pentru Copii, o gradina zoologica cu animale de companie, unde copiilor li se permite sa se joace cu diferite animale domestice: iepuri, oi, porci, ponei, gaini, rate, gaste.

Daca iubiti natura, exista o zona interesanta si intinsa, Gradina Botanica din Praga (Botanicka Zahrada), cu spectaculara sera Fata Morgana, precum si cu locuri de joaca special amenajate pentru copii si pentru cei care inca mai pot aprecia o plimbare lunga in natura. Este foarte aproape de Gradina Zoologica.

Va puteti lasa fermecat de Parcul Seaworld. O idee buna daca doriti sa va petreceti o dupa-amiaza intr-o alta dimensiune. Parcul Seaworld din Praga are 1000 de m patrati si 75 de tone de apa oceanica, special ajustata pentru a mentine viata unui mare numar de specii de pesti marini si oceanici colorati, si numerosilor corali.


Vezi harta cu locurile de distractie pentru copii in Praga in format mai mare.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Locuri de distractie pentru copii in Praga

 
 
 
 

Ne gasesti si pe