Inapoi sus
Podul Carol, Praga
Informatii utile despre Praga
esti aici : City break Praga // Informatii utile

Informatii utile despre Praga

 

Ar fi bine ca la inceputul vizitei dvs. sa vizitati un centru de informatii turistice. Va vor putea fi de folos hartile (inclusiv planul liniilor de metrou, tramvai si autobus, care va ajuta la planificarea itinerariilor dvs.) si brosurile ce informeaza despre ce se poate face si vedea in Praga, aceste publicatii fiind disponibile gratuit si din ele puteti obtine informatiile necesare referitoare la cele mai renumite atractii turistice pe care nu ar trebuie sa le scapati din vedere.

Centrele de informatii turistice sunt deschise sapte zile in saptamana si deci, oricand le puteti vizita. Orarul de functionare este mentionat mai jos, iar in afara sezonului principal, inchid ceva mai devreme. Centrele se afla in nenumarate locuri din Praga.

  • Piata Orasului Vechi (Staroměstské náměstí); Deschis: luni– duminica 9:00-19:00
  • Holul garii centrale (Hlavní nádraží, Wilsonova 8); Deschis: luni– vineri 9:00– 18:00, sambata, duminica– inchis
  • Lesser Town Bridge Tower (Malostranská mostecká věž); Deschis: aprilie– octombrie(sezonul de vara), Luni– duminica 10:00 – 18:00
  • strada Rytířská 31, Orasul Vechi; Deschis: luni– vineri 9:00– 18:00, sambata, duminica– inchis
  • Aeroportul Praga (Letiětě Praha), Terminalul 2 (zona de tranzit); Deschis: luni– duminica 8:00 – 20:00

Informatii generale turistice puteti obtine in limba ceha, engleza sau germana la numarul +420 221 714 444 (luni– vineri 9:00 – 17:00).

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Informatii utile despre Praga

 
 
 
 

Ne gasesti si pe