Inapoi sus
Gradina zoologica din Praga
esti aici : City break Praga // Praga pentru copii // Gradina zoologica

Gradina zoologica din Praga

 

Se spune ca Gradina Zoologica din Praga este una dintre cele mai frumoase din Europa si ar putea cu usurinta sa va tina copiii ocupati pentru o zi intreaga.  Gradina Zoologica din Praga se straduieste sa ramana un loc interesant pentru toata lumea si daca va faceti timp sa va organizati bine excursia, va deveni o experienta de neuitat.

Asigurat-va ca aruncati o privire asupra sectiunii “Nu ratati!”, unde veti putea afla orarul celor mai importante evenimente din Gradina Zoologica ce vor avea loc pe parcursul zilei. Unul dintre cele mai apreciate pavilioane este Jungla Indoneziana si Insula maimutelor, unde puteti privi flora si fauna luxurianta a junglei, sau efectiv sa va jucati cu lemurii dragalasi.

Un alt loc ce va fi apreciat de copii dumneavoastra este Zona pentru Copii si Gradina Zoologica pentru Copii, o ferme special construita unde copiilor le este permis sa intre in cateva boxe si sa se joace cu diferite animale domesticite (iepuri, oi, porc, ponei, gaini, rate si gaste). Mai exista si cateva automate de unde copiii pot cumpara granule pentru a hrani animalele preferate.


Cititi mai multe detalii interesante pe site-ul Gradinii Zoologice din Praga: www.zoopraha.cz


Vezi harta cu locurile de distractie pentru copii in Praga in format mai mare.Cum se ajunge la Gradina Zoologica din Praga

Folositi autobuzul Gradinii Zoologice

Gradina Zoologica din Praga se confrunta cu fluxul a mii de vizitatori zilnic, iar uneori traficul dimprejur devine infernal. Parcarile sunt intotdeauna pline, oamenii parcheaza peste tot si se inghesuie in autobuzele pline. Acum totul a devenit doar o amintire, deoarece Gradina Zoologica a introdus un nou mijloc de calatorie : Autobuzul Gradinii Zoologice.

Pleaca la fiecare 10 minute, in fiecare week-end, pe acelasi traseu cu autobuzul 112, asta inseamna ca de la Nadrazi Holesovice (Metroul C) catre Troja si inapoi, fara schimbari sau opriri in plus. Si cea mai buna parte - este gratuit pentru toata lumea. Ce se gaseste inauntrul autobuzului? Televizoare LCD cu filme cu informatii despre Gradina Zoologica. Vreti sa-l incercati?

Cu masina personala

Urmati semnele catre “Nadrazi Holesovice” si apoi catre “ZOO”. Luati in calcul ca in timpul perioadelor de varf, s-ar putea sa nu gasiti loc de parcare in fata Gradinii Zoologice. Oricum, daca reusiti sa va descurcati si sa gasiti un loc, asigurati-va ca nu lasati lucruri de valoare la vedere, pentru ca acestea vor atrage atentia hotilor.


Taxa de parcare: 50 CZK / zi

Cu barca

Faceti o plimbare cu barca cu “Pristaviste Troja”, treceti podul ce traverseaza Vltava, inconjurati Castelul Troian (“Trojsky Zamek”)  si apoi plimbati-va pana la Gradina Zoologica. Plimbarea dureaza cam 25 de minute.

Cu autobuzele obisnuite

Luati metroul catre “Nadrazi Holesovice” (statie de metrou si de tramvai) si de acolo luati autobuzul nr. 112 pana la capat de linie (“Botanicka Zahrada”).

Tarif de intrare in Gradina Zoologica din Praga

Tarif in sezon( Aprile – Septembrie)
Adulti: 150 CZK
Copii de 3-15 ani, studenti, pensionari: 100 CZK
Familie (2 adulti + 2 copii): 450 CZK
Copii de pana la 3 ani: gratuit
Grupurile mai mari de 10 persoane beneficiaza de un discount de 10%
Caini: 20 CZK
Parcare: 50 CZK
Parcare autobuze: 200 CZK
Tururi cu ghid noaptea: 200 CZK (adulti) si 110 CZK (copii)

Tarif in extra-sezon (octombrie – martie)
Adulti: 70 CZK
Copii de 3-15 ani, studenti, pensionari: 40 CZK
Familie (2 adulti + 2 copii): 200 CZK
Copii de pana la 3 ani: gratuit
Grupurile mai mari de 10 persoane beneficiaza de un discount de 10%
Caini: 20 CZK
Parcare: 50 CZK
Parcare autobuze: 150 CZK
Tururi cu ghid noaptea: 140 CZK (adulti) si 70 CZK (copii)

Orar Gradina Zoologica din Praga

Orar Gradina Zoologica din Praga
Martie: 9:00 – 17:00
aprilie, mai, septembrie, Octobrie: 9:00 – 18:00
iunie - august: 9:00 – 19:00
noiembrie - februarie: 9:00 – 16:00

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Locuri de distractie pentru copii in Praga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe