Inapoi sus
Aeroportul din Praga
De la aeroport spre centrul orasului Praga
esti aici : City break Praga // Informatii utile // De la aeroport spre centrul orasului

De la aeroport spre centrul orasului Praga

 

Aeroportul Ruzyně din Praga, e situat la 20km de centrul orasului. Taxiurile galbene ale aeroportului va vor duce in centrul orasului pentru aproximativ 600CZK. Platiti la biroul de informatii al aeroportului din holul de sosiri si veti primi o chitanta pe care i-o veti da soferului.

O alta modalitate e sa folositi serviciul de microbuze CEDAZ care are curse din jumatate in jumatate de ora intre aeroport si Náměstí Republiky. Biletele costa 120 CZK si sunt vandute de sofer sau de la acelasi birou de informatii.

Cea mai buna modalitate sa ajungeti in centrul orasului Praga este daca rezervati in avans serviciul de transport al aeroportului, care va va duce direct la hotel la un pret negociabil. Cea mai ieftina varianta de a ajunge in oras e cu ajutorul mijloacelor de transport public. Luati autobuzul 119, care face 25 de minute de la aeroport pana la statia de metrou Dejvická. De la statia Dejvická mai sunt 4 sau 5 statii pana in centrul orasului. Cumparati un bilet cu 32 CZK de la biroul de informatii al aeroportului, sau de la automatele de bilete din statia de autobuz a aeroportului.

Terminalele Aeroportului din Praga

Ambele terminale, atat cel de sosiri, cat si cel de plecari sunt situate la acelasi nivel, unul langa celalalt.

Terminalul 1- zboruri Inter-Continentale, inclusiv catre Marea Britanie, Irlanda, America de Nord (Canada, S.U.A), Orientul Mijlociu, Africa si Asia.

Terminalul 2 - zboruri in interiorul spatiului european Schengen, in tarile membre si alte destinatii Europene.

Terminalul 3 - Charter, cargo sau zboruri private. Vizite oficiale sau ocazii importante.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Informatii utile despre Praga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe