Inapoi sus
Aquacenter Lagoon din Praga
esti aici : City break Praga // Praga pentru copii // Aquacenter Lagoon

Aquacenter Lagoon din Praga

 

Aquacenter Lagoon din Praga are avantajul de a fi situat in vecinatatea centrului de distractii si de cumparaturi Tesco Letnany. Deci daca vi se face foame sau aveti chef de un film, solutia e peste strada.

Printre lucrurile disponibile la Lagoon Letnany merita mentionate piscina de inot (25 m lungime), piscina de pedalat pentru copii, bazine de masaj si de distractie, trambuline, centre fitness, bazine cu apa sarata, vartejuri si solarul.

O atentie deosebita le este destinata copiilor: acestia pot participa la Olimpiada de Apa sau la diferite concursuri de scufundare (copiii sunt insotiti de parinti sau sunt supravegheati de un instructor).

Se organizeaza diverse petreceri pentru diferite evenimente: Ziua Sf. Nicolae, Craciun, Paste si in timpul vacantei de vara.

Cum ajungeti la Aquacenter Lagoon

Cu metroul linia C rosie din Nadrazi Holesovice si apoi cu autobuzul nr 210 la statia “Tupolevova”.

Cu metroul linia B galbena din Palmovka si apoi autobuzul nr 233 catre statia “Tupolenova”, legaturi gratuite cu TESCO dinspre Čakovice, Bohnice, Ďáblice, Kobylisy, Kbely, Prosek.

Daca alegeti sa veniti cu autovehicolul, urmati semnele care va directioneaza spre “Teplice” si apoi “Letnany”. Exista o parcare disponibila in fata centrului acvatic.


Vezi harta cu locurile de distractie pentru copii in Praga in format mai mare.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Locuri de distractie pentru copii in Praga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe